Nyhetsspalte 

21juni09 Fylkesmester Kristin Nerødegård!!!
Hun ble fylkes mester i klasse 3-5 i dag, det vil si at hun ble dronning, U-20 mester og Prinsesse! Dette er bra av en førsteårs senior, og hun viser at det trenes bra DFS i Meråker!! Poengsummen ble 343 poeng. Vi gleder oss til LS på Evje, vi har tatt Aftenposten fatet 2 år på rad, og vi kan ta det hjem i år også!

Anja og Martin var på EM uttak, men ble desverre ikke tatt ut.


Kristin Nerødegård
16mai09

Det er i nedgangstider og dæm sei det e finanskrise, da skal det investeres. Jo, nettopp e d lurt i sett pæng i fast eiendom, gjerne hus med tett tak og vegger, men ikke for risikofylt. For å få et bedre konkurransetilbud i de utallige skytestevner i NSF og DFS i Midt-Norge har det lenge vært et ønske å dra med så mange som mulig, men som oftest så er det transport det står i. Ikke mange av skytterne har privat bil tilgjengelig i Meråker, men noen er det,

Men nå kan i alle fall seteplassen benyttes til skyttere for nå er det ikke begrensning på bagasjeplass. For en meget pent brukt kapellhenger er nå innkjøpt etter vårt pene overskudd etter vinterens NM. En henger fra ESSO Meråker er kjøpt og registrert i dag på MIR. Egenvekt på den er bare 305kg, og nyttelast 450 kg. Regner vi 25 kg bagasje med skytetrutstyr og våpen pr skytter, skulle det bli bagasje alene til 18 skyttere. Så kjøres nå f eks 3 personbiler på et stevne, har vi alle fall plass til hele 15 skyttere. Den blir påmontert nye helårsdekk (piggfridekk) og det er ikke årsavgift på den. Vi kan selge inn reklameplass på hengeren, så noe av kjøpesummen og evt driftsutgifter kan dekkes inn. Toppers, og allerede har vi fatt på teksten: ”Jeg er en M.I.R tilhenger”. Med logo, MVS, skyting og tlf nr og webside info på den, kan den gi mye glede og reklameplass for Skytterlinja ved MVS i veldig mange år fremover


f.v: Ina Tønne, Kristin Nerødegård, Ina Rønningsgrind og trener Joakim.
11mai09

Resultater fra helgas stevner ligger nå ute på linken resultater.

10mai09

Nina Sagmyr ble årets FESTNINGSMESTER på Hegra!!

Kjempe prestasjon av førsteklassingen som satte all motstand til side, og viste at hun har trent bra og riktig det siste året. Selv var hun meget fornøyd med prestasjonen, MVS gratulerer! Hun vant med 40/7. Finalen er det 10 skudd.

Også i finale: Flere av de som var på årets søkersamling i Meråker, Kari Christiansen fra Aasen, Iver Brandtzæg fra Tydal og Anniken Johnsen fra Vemundvik.

 


Nina Sagmyr
10mai09

 

Søkersamling i Meråker
I år hadde MVS skytterlinja søkersamling for de som har søkt ved Riflelinja til høsten. Dette ble et positivt tiltak for de elevene som tenker å starte til høsten. Det ble lagt vekt på det sosiale med innslag av trening både på

50 m innendørs, 10 m luftpistol og 25 m pistol utendørs samt 100 m og 200 m

 

Tid til fotball og kortspill ”Kjapp-Olsen” ble det også


.- Håper alle søkerne så positivt på dette og at de kommer til oss til høsten.

Bilde: Foran Simen Gjestøl og Knut, bak fv: Ivar Bjarne Brandtzæg, Joakim Lundstrøm, Charlotte F Kristiansen, Joakim, Lars Bruseth, Kari K Christiansen, Anikken M Johnsen, Fride Lise Fagervoll, Sanna M Sverkmo og Andrea Wick

 

05mai09

DFS skyting siste helg MALI TORVIK MED 250 poeng i klasse 2

Viser at flere av elevene har lagt ned et godt treningsgrunnlag i vinter. Mali Torvik kommer vi heller ikke utenom denne gang. Hun skjøt utrolige 250 (16) på stevne til Røvassdalen 1.mai. Etter litt undersøkelser i skytternorge på høyeste hold, er det vel ikke skutt 250 i klasse 2 med dagens program noen gang. Men 2 skyttere hadde vist klart det i V 55, som har samme program.
- Kristin N skjøt 339 etter 100 på omgang, heim i Valdres, mens  Ina R T viste gode takter på kne og omg i Overgalla med 50 og 100 poeng, og en sluttsum som viste et poeng mer en trener Joakim.
- Stefan skyter også bedre og bedre og ny pers med 242 poeng og hans gode trening i Danmark begynner vel og virke og han skjøt også 49 på stående på et av sine 3 stevner siste helg.
- Karen C i klasse 4 holder også Saueren stødig og sluttet på 334 i Røvassdalen med 49 på kne og 98 på omgang. Så de av elevene som var i Nordland viste at de unge skytterne på skytterlinja i Meråker gjør seg bemerket

 
Mali Torvik
27april09

Oppstart på DFS sesongen grovklaiber

2 stevner i helga, på Lånke og Skjelstadmarka.

- På Lånke imponerte første års senior Kristin Nerødegård med å skyte 245 poeng på sin 25 skudd, men med bare 9 skudd i omgangen ble det bare 332 poeng, men kjempe bra innsats.

- På Skjelstadmark ble trener Joakim best med 344 poeng, med 100 på grunnlaget.

- Mali Torvik i klasse 2 fikk 245 poeng og vant suverent klassen med 5 poeng på Lånke

 

Se resultater på lagenes egne hjemmesiderKristin Nerødegård
19april09

Landsdelskretsmesterskap DFS Felt

 

Vår egen Ellen Sofie Anzjøn vant i klasse Junior. Velforjent seier etter at hun har trent bra i høst og vinter.
Også tidligere elev Runar Myrvang fikk mesterskapsmedaljen på felten i senior klassen.
Alle resultater se her

18april09

Midt-Norsk Mesterskap

Vi fikk tre vinnere fra MIR under årets Midt-Norsk NSF 10 og 15 meter.

I Junior Kvinner ble Anja Bangstad mester på både 10m og 15m, med 15 meter resultatet som beste med 445 poeng.

I Junior Menn ble Martin Lorentsen dobbeltmester, og beste resultat på 15-m med 447 poeng.

I Senior klasse vant trener Joakim med pers på både luft og 15-m. 693,9 poeng på luft og 448 poeng på 15m.

De som reiste på MNM
16april09

Tinnfat skyting

I dag avsluttet årets Tinnfat konkurranse med avsluttende 25 skudd på 50 meter simulert 200 meter. Der vi skøyt utendørs programmet.

 

Årets vinner ble etter Superfinalen Bernt Røkke fra Meråker SKL, som skøyt bare blinker i superfinalen. Vår egen Ellen ble nummer 2 og Ina Tønne nummer 3.

 

Beste innledende resultat fra MIR ble trener Joakim med 247 poeng.

Resultater her


15april09

Rekordtidlig start på DFS utendørs treninga: da banen vår på Solemsåsen ble åpnet av Knut og Joakim i dag med elektronikk.
Vi må også takke Meråker Skytterlag for at vi får låne deres anlegg og for at de har holdt veien åpen for oss i vinter, dette har gjort at vi  i dag kan starte grovtreninga!

 

Dette må til skal vi hevde oss i Junior og Aftenposten på LS 2009! Men i tillegg må jo trenerne øke sin kompetanse ved å "lure" til seg noen timer ved grovkaliber banen utenom skoletiden.


26mars09

Serieskyting i dag mot Stordalen 2, Meråker og Skjelstadmark

Første kamp i DFS serieskytinga mot Meråker, endte med klar seier og 977 poeng. Se resultater her
Andre kamp 19.00 mot Skjelstadmark og endte med 977 poeng også denne gang. Og som eneste lag har vi klart å frata Skjelstadmark full pott i serien. Se resultater her

Tredje kamp mot Stordalen 2, og her fikk vi 973 poeng, og en ny seier. Se resultater her
Beste resultat fra MIR ble Ellen Sofie med 248 poeng i klasse Junior


Ellen Sofie Anzjøn
24mars09

Norgesmesterskapet 10 og 15-meter 2009

Vi har selv arrangert årets NM og vi er fornøyde med gjennomføringa. Vi vil takke særlig foreldre som stilte opp på dugnad, uten deres innsats hadde ikke NM blitt så bra som det ble!

Beste prestasjoner for MIR:
Idar med 2 gull i V-45 klassen
Anja med 3. plass på 15-meter med 449 poeng, og Marte på samme sum med 4. plass.

Lagmedaljer på senior gutta på luft og 15-meter.
les mer

20mars09

Innherredskarusell og Serieskyting

I går var trenerne Joakim og Knut på innherredskarusellen på

Levanger. Og Joakim vant igjen med 346 poeng, og vant også karusellen sammenlagt i klasse 3-5!
MIR vant samme dag serieskytinga mot Lånke 1.
6mars09

Innherredskarusell og Serieskyting

I går var trenerne Joakim og Knut på innherredskarusellen på Mære, der man skyter vanlig utendørs 35 skudd på 15-meter. Igjen viste Joakim seg som den beste 15-meter skytteren og fikk 347 poeng! Og dermed vant han stevnet.

- Vi vant også serieskytinga DFS mor Stordalen I, der Anja Bangstad ble best med sterke 247 poeng!

2mars09

Besøk av Fride Lise Fagervoll fra Engesetdal/Skodje skytterlag på Sunnmøre.
Etter en generell orientering, ble det omvisning i skytehallen. Fride skyter i år som siste års junior. Hun har allerede søkt Meråker som pri en, og ble overbevist om at dette var riktig valg. Nå gjennstår å få på plass gjesteelevgaranti med egen fylkeskommune, og hun møter i Meråker til første skoledag 19. august. Fride er medlem av 350 klubben. På fjorårets LS i Førde skjøt hun til 247 poeng. Hun ble også samlagsmester for Sunnmøre i 2008 med 249p/349p. Med 350 poeng på flere stevner som første års junior, ser vi et stort potesiale for Fride Lise! Fride Lise hadde fått snusen i skytterlinja i Meråker gjennom bla andre skyttere og nettsidene våre, samt gjennom skolens rådgiver.28jan09 EM gull til tidligere elev Anne Marit Nordløkken og kjempeprestasjon av vår egen marte Torvik i hennes første EM. Les mer
22feb09 For nye søker til Meråker vgs, skytterlinja. Søknadsfrist 1. mars
Landets eneste offentlige videregående skole med tilbud for skyttere, egen skytehall og 3. Rifletrenere.
Merk; Meråker vgs er Gratis, kun en liten treningsavgift som gir tilgang til fri trening i skytehall og utendørs skytebaner 50m og 100/200m. Elevene våre bor privat på hybler til en pris rundt 2500kr/mnd inkl strøm og bredbånd

Meråker vgs har også tilbud om idrettstudie i regi av Høyskolen i Nord Trøndelag for de som virkelig vil satse som skyttere etter endt videregående skole. Her kan skyttere også søke om opptak med realkompetansevurdering. Men i tillegg er det inntak på generell/spesiell studiekompetanse.

Klikk;
INFORMASJONSFOLDER


Meråker vgs; www.meraker.vgs.no

Høyskoletilbudet:

 www.hint.no

www.meraker.vgs.no  
21feb09

Resultater fra EM:

Marte Torvik med en kjempe bra innsats under EM og 393 poeng som til slutt ga en 19. plass sammenlagt, resultat liste her

 

Tidligere elev Anne Marit presterte også meget bra og med 395 poeng, ble det bare et poeng unna finale. I tillegg vant hun laggull sammen med senior kvinner laget til Norge, en kjempe prestasjon!
Fullstendige resultatliste her

 Marte

Anne Marit
20feb09

Marte Torvik har reist til EM, og skal skyte på lørdag klokken 15:45, og den føles LIVE her

 

Ønsker Marte lykke til!!

 

I tillegg har Knut og Idar reist nedover for å sjekke ut årets EM, for neste år skal jo vi selv arrangere samme mesterskap.

 

PS: Også følg tidligere MIR medlem og elev Anne Marit Nordløkken som skyter EM i klasse Senior kvinner, LIVE visning her, fra klokken 13.00 lørdag.

 Marte

Anne Marit
12feb09

Gode skyttere fra Fosen trenger vi. I dag torsdag 12 feb 09 var Ole Eskil Moan fra By skytterlag på hospitering i to dager. Mye skyting og treningstips ble servert, men Ole Eskil holder allerede nå Saueren stadig. Han er først søker høsten 2010, men synes det var like greit og komme nå i år for å stake ut sin kurs innenfor den videregående skolen. Så kunne han komme tilbake også neste år, med enda flere Fosninger, for det blir aldri for mange av de og vi har to allerede på skytterlinja i dag, Randi Beate og Nina. Nevne må vi at Nina Sagmyr vant sin klasse Jr under Vandvik sitt DFS stevne nå i helga med flott ny personlig rekord  246.

Vi må jo også slå et slag for det mannlige kjønn på skytterlinja. For med dagens 24 skyttere så er det 14 jenter så det erflott med noen gutter med tiden. På bilde sammen med Ole Eskil i dag er Kirstin Nerødegård t.v. og Ina N Rønningsgrind, begge i andre klasse på videregående.Kristine, Ole Eskil og Ina
28jan09 For nye søker til Meråker vgs, skytterlinja. Søknadsfrist 1. mars
Landets eneste offentlige videregående skole med tilbud for skyttere, egen skytehall og 3. Rifletrenere.
Merk; Meråker vgs er Gratis, kun en liten treningsavgift som gir tilgang til fri trening i skytehall og utendørs skytebaner 50m og 100/200m. Elevene våre bor privat på hybler til en pris rundt 2500kr/mnd inkl strøm og bredbånd

Meråker vgs har også tilbud om idrettstudie i regi av Høyskolen i Nord Trøndelag for de som virkelig vil satse som skyttere etter endt videregående skole. Her kan skyttere også søke om opptak med realkompetansevurdering.

Klikk;
INFORMASJONSFOLDER


Meråker vgs; www.meraker.vgs.no

Høyskoletilbudet:

 www.hint.no

www.meraker.vgs.no  
07feb09

Høylandet 6 feb; Anja med meget gode 249 på DFS program med 7 sentrum. Men likevel holdt det ikke til stevneseier. Kristina Vasseng slo henne med 5 sentrumsblinker. Anjas trening i det siste bærer preg av høy kvalitet for hun hadde også nettopp 584 på trening på ½ match , skutt på 15 m simulert 50 m

31jan09 Skytterne ved Meråker blir tatt på alvor!
Et offensivt samarbeid med Olympiatoppen Midtnorge og begge Trøndelagsfylkene gir skytterne ved Meråker vgs store muligheter framover!
Med bakgrunn i at det er viktig med toppidrett for å skape bredde og at bredde er viktig for å skape topp, settes det nå i gang et prosjekt for fremtidige toppidrettsutøvere for utvalgte idretter ved utvalgte skoler. Skyttertilbudet ved Meråker vgs har vist seg verdig, noe som vil bety økonomi til toppsatsing for de mest målbevisste skytterne!   
  Med den tyngde og ekspertise Olympiatoppen står for, i samarbeid med bevilgende myndighet og kompetansen vi har ved ved Meråker vgs, går skytterne nå spennende tider i møte! 
Klikk bildet:
Artikkel i Stjørdalens blad 31. januar 2009
02feb09 Norge videre i European League!
Med Marte Torvik og Jonas Larsen på det Norske 3.mannslaget som skjøt kvalifisering under Hell Open, ble det andreplass i region nord i European Leauge! Nå blir det videre kamp mot resten av Europa om kvalifisering for finale i København til høsten.
Les hele saken:
http://www.skyting.no/t2.asp?p=20737&x=1&a=243209
30jan09 Marte med fantastisk skyting første dag i München!
I sitt første møte med juniorverdenseliten under det prestisjefulte internasjonale luftstevnet IVK München, skjøt Marte til 396p på innledende skyting. I finalen ble det sterke 102,7p, tilsammen 498,7p holdt til en fantastisk 3. plass!  Marte viste med dette at hun er å rekne med når medaljer skal deles ut internasjonalt framover!
Dag to ble ikke like bra, men Marte skjøt til godkjente 391p.
med 5. niere og 95p på siste serie, ble hun nr 40.
Andreas Liebmann hadde ikke helt dagen i første runde og ble nr 52 med 579p, Andreas skyter andre runde i dag 30.jan. kl 13:50

Alle resultatene, klikk:  
http://www.bssb.de/modules.php?op=modload&name=Archives&file=index2&c=22
Resultater:
Dag 1.
1- Vdovina Darya, RUS: 501p
2- Prediger Maren, GER: 499,9p
3- Marte Torvik, NOR: 498,7p
12- Ingrid Stubsjøen,NOR: 395p
15- Marianne Berger, NOR: 394p
Dag 2.(før finale)
1- Vavrosova Veronika, CZE: 398p
2- Vognarova Gabriela, CZE: 398p
3- Todorovic Dragana, SRB: 397p
24- Ingrid Stubbsjøen, NOR: 393p
36- Marianne Berger, NOR: 391p
40- Marte Torvik, NOR: 391p

GRATULERER MARTE!
28jan09 Ambasadører for MIR og Meråker VGS!

Våre elever Andreas Liebmann, Danmark og Marte Torvik, Norge deltar begge på et internasjonalt luftstevne i München i Tyskland.
Andreas representerer Danmark og Marte Norge. For resultater i München, se link via; www.skyting.no
Marte er på det Norske landslaget og de er i München for oppkjøring til Europamesterskapet som går i Praha 19 - 21 februar.
Andreas er på det Danske landslaget og er i posisjon til å skyte seg til EM gjennom minst 1 godt resultat i München.
28jan09

 

Forrige helg vant igjen Anja et DFS stevne på 15 m, denne gang på "hjemmebane" i Meråker under Stordalens sitt stevne. Sluttsum ble 245, et poeng foran broder Joakim. Her vant også Randi Beate kl 3 med 236, mens Karl Martin fikk en flott 2.pl i kl Jr med 246. Under Skjelstadmark sitt DFS stevne vant Randi Beate igjen klasse 3. med 236, og her sørget Ina Rønningsgrind for dobbeltseier i klassen med 234. Torill satte også personlig rekord i klasse Jr med 243 og det resulterte i en 3. plass på henne.

Siste helg støttet trener Joakim igjen Eggesamlingen i Inntrøndelag. Med seg hadde han også noen av dagens elever og stevne på Namdalseid og Lyngen inngikk i programmet. Her slo Ina R Tønne i klasse 4 til med klassesier og ny personlig rekord med gode 242. Endelig so hun sin far Per Gunnar i klasse 5. på Samme stevne kom Joakim på 3. plass totalt med 245 i klasse 5. Elle Soffie på hjemmebane havnet på en 4. plass i kl Jr med 245.

27jan09 Toppresultater sist helg; Anne Marit Nordløkken, tidligere elev ved MVS og nå senior med 399p, Anja Bangstad junior med 395p på 10m luftrifle i Meråker skytehall. 50m skyting i Lånke; Martin Lorentsen (jun) med 592p på ligg, Anja 575p på match, Ann Cathrine Sverkmo, tidligere elev og med 595p på ligg. Gratulerer til dere alle, virkelig flott skyting! 
11jan09 Etter endt hell Open og EM uttak var det klart at vår egen Marte Torvik er tatt ut til Europamesterskapet i Praha i mars.

Hele Meråker VGS gratulere henne med innsatsen.

I tillegg ble tidligere elev Anne Marit Nordløkken tatt ut i senior klasse til EM.

 
05jan09 MVS skytter og fra Danmark, Andreas Liebmann med meget sterk skyting under Swdish Cup´s andre dag. Med 592p og 99,8 i finalen og sluttsum 691,8p ble det en meget flott 3. plass. Vinner ble Mikael Svensson, Sverige med 693,4p og på andreplass Johu Kurki, Finland med 692,1p.  Vi gratulerer. Nanna Hother som også er dansk skytterelev ved MVS endte på 384p og en 33plass.
Camilla Brustad, Eidsskog var skytter ved MVS til sist vår, hun markerer seg meget bra under Swedish Cup. I går skjøt hun til 497,3p og i dag 495,5p, det holdt til 5. plass og beste Norske i kvinneklassen begge dager. Se alle resultatene; http://www.swedishcup.nu/

Andreas Liebmanndet
05jan09

MVS elever og trenere gjør fortsatt storeslem på DFS i Trøndelag. I helga deltok flere av våre skyttere på DFS stevner. På Overhalla vant Joakim Bangstad med 247 poeng i senior klassen, samme sum hadde han også da han vant både Åsen og Lånke. Anja Bangstad tok seieren i senior klassen på Stjørdal. 4 av 5 stevneseiere gikk til MVS!

MVS begynner å vise at det satses bra DFS i Meråker Skytehall!Joakim og Anja
05jan09

MVS- skytterelev Kristin Nerødegård, Begna skytterlag i Valdres, avsluttet sin DFS-juniorkariere med 249 og seier på Flisa i mellomjula. Rangering holdt det til seier!  På nyåret var det å prøve seg som senior og klasse 4 på Fåberg. Og vi som kjenner henne godt vet at hun er flink med Saueren og flink til å skjerpe seg i konkurranser. For med 244 poeng (49-47-50-98) på første stevne som senior, lover det meget godt for fortsettelsen. Med det ble det andreplass i klasse 4. Det beviser at Kristin er blant våre aller beste Sauerskyttere, noe hun også var som junior. Vi venter enda mer fra henne fremover, for det stopper ikke her


Kristin Nerødegård
03jan09 Da er det på´n igjen og året startet med 15m DFS i regi av Knut & co på Stjørdal i helga. se; http://www.ktv.no/~kbk-ktv/
Kommende uke blir det fullt trøkk i Rica Hall med det internasjonale stevnet Hell Open, i år med påmelding fra 11 nasjoner; Rusland, USA, India, Mongolia, Scotland, De Nederlandske Atiller, Trinidad and Tobago, Finland, Sverige, Danmark og Norge. se; www.hellopen.com
GODT NYTTÅR!
Vi ønsker velkommen til
2009
Hilsen
Knut, Joakim og Idar
01jan09

Julenissen er på tur hjem etter å ha levert pakker i hele jula.

Gamle Nyheter

1-6 2006

7-12 2006

1-6 2007

7-12 2007

1-6 2008

7-12 2008